Modul practic de aprindere cu ajutorul butoanelor permit ajustarea in orice moment.

Cu acest buton aveti controlul total atunci cand gatiti. Butoanele telescopice illuminate sunt practice si usor de curatat pot fi accesate pentru orice setare fiind laminate in panoul de comanda. Tehnologia practica si aspectul placut sunt combinate intr-un mod ideal. Pe langa faptul ca pot fii curatate foarte usor, modul de accesare este ideal impotriva actionarii accidentale. Mai mult, cuptorul are un aspect elegant datorita luminii de ambient de culoare rosie care inconjoara fiecare buton fiind usor de identificat pe panoul de comanda.

 • Tarile membre UE sunt obligate sa prezinte clasa de eficienta corespunzatoare fiecarui aparat incorporabil (plite si cuptoare).
 • Cele mai eficiente aparate sunt cele din clasa A iar cele mai putin eficiente din clasa G.
 • Conform asteptarilor dumneavoastra, produsele Kuppersbusch sunt clasificate ca fiind printre cele mai eficiente de pe piata electrocasnicelor.
 • Exact ca si tavile cuptorului, toata suprafata interioara a acestuia este realizata dintr-un email anti-lipire. Textura extrem de fina si lipsita de pori a acestui material previne astfel grasimea si alte resturi alimentare sa se lipeasca de interiorul cuptorului, asfel incat curatarea cu diversi agenti de curatare, daunatori pentru dumnevoastra si pentru mediul inconjurator sunt de domeniul trecutului. In timp ce alte procedee de curatare solicita temperaturi inalte si implicit un consum mare de energie electrica, pentru cuptoarele prevazute cu Okotherm sau OkoEmail trebuie doar o curatare cu o carpa umeda iar interiorul cuptorului va arata ca nou
  Coacerea si rumenirea sunt procedee care lasa urme de grasime si implicit miros. Cuptorul prevazut cu convertizor catalitic Okotherm, inventat de Kuppersbusch transforma mirosul neplacut emanat in procesul de coacere in aer proaspat si curat. Ventilatia cuptorului conduce mirosul neplacut catre convertizor si retinut astfel incat toate substantele nedorite sunt total transformate in apa si dioxid de carbon. Acest sistem pastreaza interiorul cuptorului perfect curat iar aerul emanat deasemenea.
  In cazul ochiului, dublu additional sistemului de detectare a vasului exista si un system de detectare a marimii acestuia. Senzorii permit determinarea dimensiunii vasului astfel incat in momentul in care vasul este asezat pe zona de coacere circuitul corespunzator marimii vasului se incalzeste.
  Verificarea starii alimentelor in timpul procesului de coacere nu este intodeauna la indemana. Bucatarii si amatorii de gatit pot utiliza o sonda de temperatura care poate furniza informatii in legatura cu temperatura interioara a fripturii sau a altor alimente astfel incat dumneavoastra puteti decide cat de bine rumenita poate sa fie friptura , ex cruda, medium sau bine facuta.
  Simpla atingere cu degetul a controalelor este suficienta pentru activarea functiilor.
  Display-ul unic cu touch este foarte usor de operat. O simpla atingere cu un deget pe simbolul corespunzator fiecarui program in parte este sufficienta pentru activarea acestuia.
  Seria Kuppersbusch, VarioLine imbina in mod armonios mai multe moduri de pregatire a mancarurilor. Daca preferati sa coaceti, sa pregatiti mancare pe gratar sau sa prajiti, diversitatea inovatoare a plitelor modulare din gama VarioLine face posibila o combinare potrivita preferintelor dumneavoastra. Aceasta gama include o fripteusa profesionala si un gratar cu suprafata ceramica pe langa plita traditionala cu suprafata ceramica. Plita pe gaz prezinta avantajele unei plite profesionale. In cele din urma, plita cu inductie intregeste gama VarioLine Aceste variante de plite va permit o combinare a acestora conform preferintelor dumneavoastra putand fii utilizate si cele din gama HardLine. O combinare optima se realizeaza cu ajutorul kit-urilor de prindere (accesorii optionale). Ramele plitelor sunt imbinate perfect evitandu-se astfel depunerea de resturi alimentare favorizand astfel si o curatare usoara.
  Sistemul de detectare a vaselor situat dedesubtul suprafetei ceramice permite identificarea prezentei sau absentei vaselor pe zona de coacere. Zona de coacere se aprinde doar in cazul identificarii unui vas iar in momentul in care acesta este indepartat aceasta se va opri automat.


  Showroom

  Adresa: Str. Popa Savu, nr. 10, Sector 1, Bucuresti, Telefon: 021/2322505 Fax: 021/2322411 Telefon mobil: 0722 930 379
  E-mail: office@kuppersbusch.ro, office@casadecor.ro